Loading

Geef jouw carrière een boost !

Open sollicitatie
Werken bij Boost365

Boost365 is kennispartner op het gebied van Microsoft 365 met een primaire focus op het Microsoft Power Platform en Dynamics 365. Het is onze missie om organisaties te begeleiden in de digitale verandering die nodig is om in deze dynamische markt mee te bewegen. Dit doen wij door inzet van slimme business apps die jouw manier van werken efficiënter maakt.

Wil jij hier ook deel van uitmaken? Solliciteer dan nu voor een van onze vacatures of maak gerust eens een afspraak voor een open sollicitatie!

Vacatures
 • Functioneel Consultant (junior/Medior/Senior)

  We hebben de ambitie om verder te groeien en daarom zijn we op zoek naar een ervaren consultant met passie voor het Microsoft Power Platform en Dynamics 365.

  Als Functioneel Consultant maak jij het verschil bij onze klanten en ga je aan de slag met het inventariseren van werkprocessen en help je mee met het functioneel ontwikkelen van onze digitale oplossingen.

  Interesse in deze vacature? Klik op de button hieronder voor meer informatie.

  Meer informatie

 • Power Platform Developer

  We hebben de ambitie om verder te groeien en daarom zijn we op zoek naar een ervaren ontwikkelaar met passie voor het Microsoft Power Platform en Dynamics 365.

  Als Power Platform Developer maak jij het verschil bij onze klanten en ga je aan de slag met het ontwikkelen en onderhouden van onze digitale oplossingen. Dit doe je onder meer door het programmeren van .Net plug-ins en javascript code, maar ook door ontwikkeling van Power Automate cloudflows en low-code apps.

  Interesse in deze vacature? Klik op de button hieronder voor meer informatie.

  Meer informatieLet's Talk?

Let’s make something awesome together